Referenciák
Marketing

Foody

A Foody Product Kft. hazai hagyományos burgonyachipsek-, flipsek-, és sticksek gyártása, illetve forgalmazása mellett hangsúlyt fektet az egészség- és környezettudatos életmódra is. Foody Free termékcsaládjuk extrudált glutén-, laktóz-, szója- és GMO mentes termékek gyártására és forgalmazására specializálódott. A cég megannyi külföldi partnercéget kizárólagos forgalmazási joggal képvisel, ügynökségünk pedig számos platformon biztosítja a folyamatos online kommunikációt. Emellett hirdetési kampányok menedzsmentjével járulunk hozzá kitűzött céljaik eléréséhez.

BabyShop

A Baby Shop baba- és gyermekruházati üzlet széles palettájú és minőségi termékkínálával szolgál ki kicsiket és nagyokat. Stratégiájukat támogatva ügynökségünk hirdetési kampányok és folyamatos közösségi média jelenlét biztosítása által járul hozzá eredményes működésükhöz.

Konyhasziget

A prémium olasz konyhabútorokat gyártó Lube és a patinás német Nobilia márka kiemelkedő hazai forgalmazóit tudhatjuk állandó partnereink között a Konyhasziget személyében. Az ország két pontján, Pécsett és Budapesten is bemutatóteremmel rendelkező céget online marketing tevékenységükben segítjük.

Maxatent

A MaxaTent Kft. prémium minőségű, alumínium sátorrendszerek gyártásával foglalkozik és olasz ipari árnyékolástechnikai cégek kizárólagos magyarországi forgalmazója. A céget sikereik elérésében online marketing tevékenységgel támogatjuk.

Prémium Drinks

Az elsőrangú italkülönlegességek mellett több világmárka kizárólagos magyarországi forgalmazója, az egri székhelyű Prémium Drinks & Hostess Kft. bizalmát élvezhetjük, akik online közösségimédia-felületeinek mendzsmentje mellett hirdetési kampányaik szervezésével bíztak meg bennünket.

BNI Déli Régió

A BNI Déli Régió® négy megyét (Baranya-, Csongrád-, Somogy- és Tolna megye), 11 csoportot és több száz vállalkozót magába foglaló üzleti közösség és védőháló. Nagy büszkeség, hogy Dél-Magyarország legnagyobb és legsikeresebb üzleti kapcsolatépítő szervezetét partnereink között tudhatjuk.

Fitness World

Pécs városának csúcskategóriás gépekkel felszerelt, nagy népszerűségnek örvendő konditermét tudhatjuk ügyfeleink között a Fitness World Edzőterem által, munkájukat online marketing tevékenységünkkel edzve erősítjük.

EA Croatia

Az EA Group Croatia egyedülálló lehetőséget kínál azoknak, akik mediterrán életérzést szeretnének átélni a festői Horvátországban. A vállalat ingatlanfejlesztéssel foglalkozik a prémium minőség jegyében. A legújabb projektjeikhez tartozó online hirdetési kampányok menedzsmentjével ügynökségünket bízták meg.

K&B Gépudvar

A régió meghatározó munkagép kereskedését köszönthetjük Ügyfeleink között, köszönjük a K&B Gépudvarnak, hogy ránk bízták Google Ads hirdetésmenedzsmentjüket!

Allyos

A kitörő népszerűségnek örvendő Allyos Hungary, a közösségi vásárlást forradalmasítva és új szintre emelve, egy ingyenes közösségi platformon keresztül teszi bárki számára elérhetővé a luxuskategóriájú termékeket. Csapatunk az oldal Google hirdetési kampányainak menedzsmentjére kapott megbízást.

K&B Gépudvar

A Govern Cégcsoport széles palettán tevékenykedik, többek között a https://nyilvantartok.hu/ -val foglalkozik, melynek különlegessége, hogy a No-Code keretrendszernek köszönhetően akár pár nap alatt elkészíthető egy moduláris nyilvántartási rendszer, ami akár komplex egyedi igényeket is remekül ki tud szolgálni.
Csapatunk az oldal Google hirdetési kampányainak menedzsmentjére kapott megbízást.

NoriGo Travel

NoriGo Travel Reptéri transzfer = NoriGo Travel Ügyfeleink között köszönthetjük a reptéri transzfer szolgáltatók kiemelkedő piaci szereplőjét. A cég az online marketing kampányaik teljeskörű menedzsmentjével bízta meg ügynökségünket.

Fast-Pack

Fast-Pack, aki mindent visz
Nagy örömmel köszöntjük partnereink között az ország egyik legújabb és legmenőbb expressz futárszolgáltatát, a Fast-Pack-et.
A cég az online marketing kampányaik teljeskörű menedzsmentjével bízta meg ügynökségünket.
https://fast-pack.hu/