Referenciák
Marketing

Foody

A Foody Product Kft. hazai hagyományos burgonyachipsek-, flipsek-, és sticksek gyártása, illetve forgalmazása mellett hangsúlyt fektet az egészség- és környezettudatos életmódra is. Foody Free termékcsaládjuk extrudált glutén-, laktóz-, szója- és GMO mentes termékek gyártására és forgalmazására specializálódott. A cég megannyi külföldi partnercéget kizárólagos forgalmazási joggal képvisel, ügynökségünk pedig számos platformon biztosítja a folyamatos online kommunikációt. Emellett hirdetési kampányok menedzsmentjével járulunk hozzá kitűzött céljaik eléréséhez.

BabyShop

A Baby Shop baba- és gyermekruházati üzlet széles palettájú és minőségi termékkínálával szolgál ki kicsiket és nagyokat. Stratégiájukat támogatva ügynökségünk hirdetési kampányok és folyamatos közösségi média jelenlét biztosítása által járul hozzá eredményes működésükhöz.

Konyhasziget

A prémium olasz konyhabútorokat gyártó Lube és a patinás német Nobilia márka kiemelkedő hazai forgalmazóit tudhatjuk állandó partnereink között a Konyhasziget személyében. Az ország két pontján, Pécsett és Budapesten is bemutatóteremmel rendelkező céget online marketing tevékenységükben segítjük.

Maxatent

A MaxaTent Kft. prémium minőségű, alumínium sátorrendszerek gyártásával foglalkozik és olasz ipari árnyékolástechnikai cégek kizárólagos magyarországi forgalmazója. A céget sikereik elérésében online marketing tevékenységgel támogatjuk.

Prémium Drinks

Az elsőrangú italkülönlegességek mellett több világmárka kizárólagos magyarországi forgalmazója, az egri székhelyű Prémium Drinks & Hostess Kft. bizalmát élvezhetjük, akik online közösségimédia-felületeinek mendzsmentje mellett hirdetési kampányaik szervezésével bíztak meg bennünket.

BNI Déli Régió

A BNI Déli Régió® négy megyét (Baranya-, Csongrád-, Somogy- és Tolna megye), 11 csoportot és több száz vállalkozót magába foglaló üzleti közösség és védőháló. Nagy büszkeség, hogy Dél-Magyarország legnagyobb és legsikeresebb üzleti kapcsolatépítő szervezetét partnereink között tudhatjuk.

Fitness World

Pécs városának csúcskategóriás gépekkel felszerelt, nagy népszerűségnek örvendő konditermét tudhatjuk ügyfeleink között a Fitness World Edzőterem által, munkájukat online marketing tevékenységünkkel edzve erősítjük.

EA Croatia

Az EA Group Croatia egyedülálló lehetőséget kínál azoknak, akik mediterrán életérzést szeretnének átélni a festői Horvátországban. A vállalat ingatlanfejlesztéssel foglalkozik a prémium minőség jegyében. A legújabb projektjeikhez tartozó online hirdetési kampányok menedzsmentjével ügynökségünket bízták meg.

K&B Gépudvar