Referenciák
Weboldal

ZIPTECH

Új mérföldkőhöz ért ügynökségünk, egy világmárkával dolgozhattunk együtt. A miskolci ZIPTECH az italipar területén kínál komplex technológiai, tervezési és gyártási megoldásokat. Referenciák között olyan hazai márkák szerepelnek, mint a Hell Energy Drink, a Márka, vagy a Csíki Sör, de az összes kontinensen, több mint 400 helyen a világon készítenek különböző italokat ZIPTECH berendezésekkel. A feladat adott volt, készítsünk egy modern, letisztult és malátával átitatott weboldalt, amely tükrözi a vállalat 30 éves működésének eredményét. Köszönjük a megtisztelő bizalmat!

Bóbita bábszínház

Kacor király és Torzonborz varázslatos világának lehettünk részesei a méltán országos hírnévnek örvendő Bóbita Bábszínház új weboldalának elkészítése során.
A több mint 60 éve működő társulat színes repertoárjának jól átlátható és kezelhető bemutatása mellett fontos szerepet játszott az oldal fejlesztése során az akadálymentesítés és a több, különböző korosztályból és érdeklődési körből érkező látogató megfelelő kiszolgálása.

Mad Wine

A Tokaji borvidék piacvezető borászata, a Mad Wine bízott meg minket cégcsoportjukat átfogó modern megjelenésű és átlátható új weboldaluk elkészítésével. Büszkék vagyunk rá, hogy 2021-ben A Hungarianwines.eu szervezésében megvalósult első országos Interwine Díjon, amely a legjobb magyar borász és borkereskedő weboldalakat díjazta az általunk készített Mad Wine oldala különdíjas lett.

PécsNyitva

„A Pécsi Kommunikációs Központ Kft. stratégiai partnereként számos Pécs városát érintő webes fejlesztésben vehetünk részt. Ilyen például a megújult, városmarketing szempontjából meghatározó Pécs Nyitva kampány új weboldala is.

IMG ÉPÍTŐ

A Dél-Dunántúl egyik meghatározó építőipari generálkivitelező vállalata az IMG Építő Kft. bizalmát élvezhettük, amikor új weboldaluk elkészítésével bízták meg ügynökségünket. A projekt során nagy szerepet tulajdonítottunk annak, hogy a modern, letisztult megjelenés mellett az új oldal méltó legyen a cég több mint 30 éves múltjához.

DDSolar

Napelemmel a jövő fényesebb! A pécsi székhelyű DDSolar Kft. napelemekre szakosodott mérnöki és kivitelezési iroda. Új weboldaluk elkészítése során törekedtünk arra, hogy az iparágból és a tulajdonosok személyiségéből adódó innovatív szemléletmódot tükrözze az oldal.

PNLC

A Pécs-Normandia Lions Club beteg gyermekek szüleinek biztosít a kezelés teljes időtartamára szülőszállást egyedülálló módon, emellett számos tiszteletre méltó jótékonysági aktivitás szervezői. Büszkék vagyunk rá, hogy új weboldaluk fejlesztésével segíthetjük nagyrabecsült munkájukat.

Keller Pince

A Keller szőlőtermesztéssel és borászattal foglalkozó családi pincészet közel 25 éves múltra tekint vissza, ügynökségünket megbízva pedig törekedtünk méltán híres boraikhoz méltó weboldalt megalkotni számukra.

Dr. Balásy Renáta

ÁSZ-ok vagyunk, ha jogászokról van szó! Dr. Balásy Renáta ügyvéd bizalmát élvethetjük, aki új weboldalának megalkotásával bízta meg csapatunkat és ahogyan Renit a szakmai felkészültség, igényesség és lelkiismeretes munkavégézés jellemzi, mi éppúgy igyekeztünk weboldalán megjeleníteni ezen jellemzőket egy letisztult, modern és transzparens weboldalon keresztül.

Autópatyolat
Kővédő fóliázás

Az online marketing kampányok egyik leghatékonyabb célállomása: a landing oldal A landing oldalak előnye, hogy egy adott szolgáltatást vagy terméket részletesen be tudnak mutatni, ezáltal megkönnyítik az értékesítést. Ilyen oldalt készítettünk a Autópatyolatnak, akik hosszú évek tapasztalataival készítenek prémium minőségű kővédő fóliákat, melyek pajzsként óvják az autók fényezését.

MaxaTent

A MaxaTent prémium minőségű, alumínium sátorrendszerek gyártásával és foglalkozik, mindamellett, hogy a neves olasz Giulio Barbieri kizárólagos magyarországi forgalmazója. Megbízásukból elkészítettük számukra új, modern mejelenésű weboldalukat, mely a cég sokoldalúságának és széles termékpalettájának hangsúlyozása mellett tükrözi profi kivitelezésű munkájukat is.

Future Esport

Sanyi kollégánk legnagyobb örömére szorosabbra fűzhettük a kapcsolatunkat a gameing és esport világával, hiszen minket ért a megtisztelő feladat, hogy elkészíthettük a Future Esports and Management új weboldalát.

Credins

A Winsure Zrt. kockázatkezelés és vállalkozás védelem divíziójának készítettünk onepage alapú, értékesítés fókuszú landing oldalt.

EA Croatia

Az EA Group Croatia egyedülálló lehetőséget kínál azoknak, akik mediterrán életérzést szeretnének átélni a festői Horvátországban. A vállalat ingatlanfejlesztéssel foglalkozik a prémium minőség jegyében. A legújabb projektjeikhez tartozó új weboldal elkészítésével ügynökségünket bízták meg.

shs KFT.

Dél-Dunántúl piacvezető könyvelőirodáját „könyvelhetjük” partnerünknek az SHS KFT. személyében!

stone solution

Egyediség és magas minőség. Ezek jellemzik leginkább a Stone Solution, egyedi mozaik burkolatokat gyártó céggel való közös tevékenységünket. A munka gyümölcse pedig egy új weboldal lett, mely az alábbi linken megtekinthető!

Olaszkonyha.eu

A landing oldalaknak nagy szerepük van a sikeres online marketing kampányokban.
Nagy örömünkre, már több éve tart együttműködésünk a Konyhasziget-el, akiknek a prémium olasz Lube konyhabútoraik kapcsán készítettük
el az olaszkonyha.eu-t.

cselek horgász
tanya

Cselek Tanya, a béke szigete A Pécs melletti, 27 hektáron elhelyezkedő Cselek Tanya arculatának tervezése és weboldalának elkészítése már önmagában egy szerethető projekt lett volna csapatunknak. A természettel harmóniában-, annak kegyességével és haragjával összhangban munkálkodó tulajdonosok és ott dolgozók napjaiba bepillantást nyerni a kezdetektől fogva pedig kifejezetten különleges kihívássá formálta számunkra is a feladatot.

Aranypart Villa

Megvan az új kedvenc balatonlellei helyünk! Köszönjük az Aranypart Residence-nek, hogy a pár lépésre a Balaton parttól lévő, arborétum jellegű tágas kerttel és exkluzív vendégházzal rendelkező birtokuk új weboldalának elkészítésével ügynökségünket bízták meg!

Optima ablak

no stressz panzió

És még sokan
mások...